aereco szellőző

Fix légbevezető

Aereco EAF 309 légbevezető

EAF 309 légbevezető

Gázszolgáltatók elfogadják!

Az Aereco EAF 309 fix hozamú légbevezető a forgalomból kivont EFA 581 utódja, műszaki adatok és léghozam tekintetében teljesen megegyezik elődjével.

Nyitott égésterű fűtőberendezések, kandallók, cserépkályhák, kazánok és gázcirkók mellett ajánlott a használata, hiszen így egyszerűen gondoskodhatunk azok levegő-utánpótlásáról, illetve az elhasznált levegő távozásáról, ami a biztonságos használathoz elengedhetetlen.

A légbevezető elem négyféle színben kapható (fehér, tölgy, gesztenye, szürke), a nyílászáróba építhető, és egy szellőzőrésen keresztül engedi be a szobába a friss levegőt. Nem zárható kivitel ezért a gázszolgáltatók elfogadják. Minimális/maximális léghozama 10 Pa-nál 35 m3/h, 40 Pa-nál 70 m3/h. Hangcsillapítása csak légbevezető esetén 37 dB, akusztikus esővédővel és kiegészítő talpazattal 42 dB. Kiegészítőként rovarrács rendelhető hozzá. .

aereco légbevezető

Ablakszellőző típusok:

Aereco EMM 916

Az Aereco emm 916-os ablakszellőző az egyik legkedveltebb típus termékeink között. Higroszabályozású résszellőző, páratartalom függvényében változik a levegő beáramlásának mennyisége. Folyamatos szabályozott szellőzést biztosít. Emm 916-os szellőzővel kétféle beszerelési módot lehet megvalósítani.

Aereco EMM 716

Az Aereco emm 716-os ablakszellőző az emm 916-os zárható változata. Higroszabályozású résszellőző, páratartalom függvényében változik a levegő beáramlásának mennyisége. Folyamatos szabályozott szellőzést biztosít, de szélsőséges esetekben (hideg, szél) jól jöhet a zárható funkciója.

Aereco EAF 309

Műszakilag és léghozamban is megegyezik az EFA-581-es típussal, gázszolgáltatók elfogadják, nyílt égésterű kazánok, gázcirkók, kandallók és cserépkályhák levegő utánpótlásának az ellátására tökéletes.

Aereco EFA 581

Az Aereco efa 581-es légbevezető folyamatos de nem szabályozott szellőzést biztosít. A fix 35m3 óránkénti léghozam miatt a Gázszolgáltatók biztos hogy elfogadják. Nyílt égésterű kazánok és gázcirkók levegő utánpótlásának az ellátására tökéletes.
MEGSZÜNT TERMÉK, az EAF-309 -es típus váltotta ki!
ablakszellozo.net 2018 © Minden jog fenntartva! | Aereco ablakszellőzők