aereco szellőző

Higroszabályozású zárható légbevezető

Aereco EMM 716 légbevezető

EMM 716 légbevezető

Az Aereco EMM 716 ablakszellőzővel állandó, szabályozott szellőzést érhetünk el, ugyanis a levegő beáramlásának mennyisége a belső relatív páratartalomtól függően folyamatosan változik.

Így elkerülhetjük a penésznek táptalajt biztosító túlzottan párás szobalevegő kialakulását. A szellőző szabályozása automatikus, így nem kell manuálisan állítani.

A nyílászáróba építhető, higroszabályozású résszellőzőt kétféle légáramlással szerelhetjük be, ennek iránya lehet függőleges vagy ferde. A szellőző három színben érhető el (fehér, tölgy, gesztenye), akusztikus külső esővédővel rendelkezik, ezzel 37 dB hangcsillapításra képes.

Karbantartása egyszerű, csupán portalanítást igényel. Az Aereco EMM 716 légbevezető az EMM 916 zárható változata; el van látva egy kézi záróretesszel, amelynek segítségével szélsőségesen hideg időjárás vagy erős szél esetén a túlzott légcserét megakadályozandó, a szellőzőt a legkisebb állásban rögzíthetjük. Három színben kapható (fehér, tölgy, gesztenye), kiegészítőként vásárolható hozzá rovarrács is.

aereco légbevezető

Ablakszellőző típusok:

Aereco EMM 916

Az Aereco emm 916-os ablakszellőző az egyik legkedveltebb típus termékeink között. Higroszabályozású résszellőző, páratartalom függvényében változik a levegő beáramlásának mennyisége. Folyamatos szabályozott szellőzést biztosít. Emm 916-os szellőzővel kétféle beszerelési módot lehet megvalósítani.

Aereco EMM 716

Az Aereco emm 716-os ablakszellőző az emm 916-os zárható változata. Higroszabályozású résszellőző, páratartalom függvényében változik a levegő beáramlásának mennyisége. Folyamatos szabályozott szellőzést biztosít, de szélsőséges esetekben (hideg, szél) jól jöhet a zárható funkciója.

Aereco EAF 309

Műszakilag és léghozamban is megegyezik az EFA-581-es típussal, gázszolgáltatók elfogadják, nyílt égésterű kazánok, gázcirkók, kandallók és cserépkályhák levegő utánpótlásának az ellátására tökéletes.

Aereco EFA 581

Az Aereco efa 581-es légbevezető folyamatos de nem szabályozott szellőzést biztosít. A fix 35m3 óránkénti léghozam miatt a Gázszolgáltatók biztos hogy elfogadják. Nyílt égésterű kazánok és gázcirkók levegő utánpótlásának az ellátására tökéletes.
MEGSZÜNT TERMÉK, az EAF-309 -es típus váltotta ki!
ablakszellozo.net 2018 © Minden jog fenntartva! | Aereco ablakszellőzők