aereco szellőző

Higroszabályozású légbevezető

Aereco EMM 916 légbevezető

EMM 916 légbevezető

Az Aereco EMM 916 légbevezető segítségével a lakás levegőjének páratartalma folyamatosan ideális szinten tartható.

A szabályozás automatikusan történik, kézi beállítást nem igényel: a belső relatív páratartalom függvényében a szellőzőnyílások jobban, illetve kevésbé nyílnak ki, hogy mindig megfelelő mennyiségű levegőt engedjenek be.

Az ablakszellőző segítségével biztosíthatjuk a friss levegő folyamatos beáramlását, illetve megszabadulhatunk a felesleges párától, és az annak következtében megjelenő penészgombától is, melynek spórái belélegezve különböző légúti megbetegedéseket okozhatnak.

A légáramlás iránya beszereléstől függően kétféle lehet, ferde vagy függőleges. A sima rovarráccsal vagy külső esővédővel 33 dB, akusztikus külső esővédővel rendelkező szellőző 37 dB hangcsillapításra képes. Az eszköz strapabíró, három színben kapható (fehér, tölgy, gesztenye), karbantartása egyszerű, mindössze évenkénti portalanítására van szükség. Kapható kézi záróretesszel rendelkező változatban is, EMM 716 típusszámmal.

aereco légbevezető

Ablakszellőző típusok:

Aereco EMM 916

Az Aereco emm 916-os ablakszellőző az egyik legkedveltebb típus termékeink között. Higroszabályozású résszellőző, páratartalom függvényében változik a levegő beáramlásának mennyisége. Folyamatos szabályozott szellőzést biztosít. Emm 916-os szellőzővel kétféle beszerelési módot lehet megvalósítani.

Aereco EMM 716

Az Aereco emm 716-os ablakszellőző az emm 916-os zárható változata. Higroszabályozású résszellőző, páratartalom függvényében változik a levegő beáramlásának mennyisége. Folyamatos szabályozott szellőzést biztosít, de szélsőséges esetekben (hideg, szél) jól jöhet a zárható funkciója.

Aereco EAF 309

Műszakilag és léghozamban is megegyezik az EFA-581-es típussal, gázszolgáltatók elfogadják, nyílt égésterű kazánok, gázcirkók, kandallók és cserépkályhák levegő utánpótlásának az ellátására tökéletes.

Aereco EFA 581

Az Aereco efa 581-es légbevezető folyamatos de nem szabályozott szellőzést biztosít. A fix 35m3 óránkénti léghozam miatt a Gázszolgáltatók biztos hogy elfogadják. Nyílt égésterű kazánok és gázcirkók levegő utánpótlásának az ellátására tökéletes.
MEGSZÜNT TERMÉK, az EAF-309 -es típus váltotta ki!
ablakszellozo.net 2018 © Minden jog fenntartva! | Aereco ablakszellőzők